KOITELIN TUNNELMATUPA

Kesäkahvila ja tilausravintola

Koitelin Tunnelmatupa on luonnonläheinen kahvila, joka sijaitsee Koitelin Sahasaaressa, upean Koitelinkosken ympäröimänä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kesäisestä Koitelista ja kahvilan herkuista!

Koitelin tunnelmatupa on nyt myös osa Go Arctic Elämyskahviloita! Elämyskahviloissamme mm. luonto, ekologisuus, paikallisuus, vastuullisuus ja kiireettömyys ovat tärkeitä arvoja. Tutustu myös muihin elämyskahviloihin: elamyskahvilat.fi

Muistathan, että kesäsesongin ulkopuolella tilamme on varattavissa
yksityisiin tilaisuuksiin -virkistyspäiviin, juhliin ja kokouksiin.

Tapaamisiin Koitelissa!

Kahvila

Kahvilamme tarjoaa upeita virkistäytymisen hetkiä hyvien juomien ja energisoivien tarjottavien kera. Jo legendaariseksi muodostunut oman keittiön pannukakku on kahvilatarjontamme kulmakivi. Pannarin lisäksi löydät meiltä muita suussa sulavia herkkuja, pientä suolaista ja laajan jäätelövalikoiman. Myös erikoisruokavaliot on meillä hyvin huomioituna.

Jäikö makkarat ja tulitikut, mutta haluttaisi tulistella Koitelin upeilla tulipaikoilla? Eipä huolta, meidän valikoimastamme löytyy eväät myös omatoimievästelyyn.

Meiltä Tunnelmatuvalta löytyy myös pieni ja huolella valittu kokoelma lahjatavaroita; mm. Ninnimoin ilahduttavat paperituotteet, Upea Designin korvakorut, KOLO Desiginin linnunpöntöt ja Yrttiajan upeat yrttituotteet.

 

Yksityistilaisuudet

Koitelin Tunnelmatupa on varattavissa yksityistilaisuuksiin kesäkahvilasesongin ulkopuolella.

Olemme järjestäneet kauniissa pihapiirissämme vuosien aikana hyvin monenlaisia juhlia ja tapahtumia. Voit ennakkovarauksesta tulla ruokailemaan ryhmäsi kanssa tai voimme järjestää teille omat festivaalit. Tunnelmatupa soveltuu tiloiltaan ja piha-alueeltaan mainiosti niin pienten 10 henkilön ryhmien kuin suurempien vaikkapa 300 henkilön juhliin.

Kalastus

Kiiminkijokialue soveltuu hyvin rannalta tapahtuvaan uistin- ja erityisesti perhokalastukseen kevyillä heittokalastusvälineillä. Kiiminkijoella on käytössä yhteisviehelupa, joka oikeuttaa kalastamaan perholla ja uistimella kaikkia kalalajeja koko joen pääuomassa Puolangan Kivarinjärvestä Haukiputaan jokisuulle asti yhteensä noin 170 kilometrin matkalla. Verkkokalastus, mato-onginta ja pilkkiminen sekä ravustus ovat koskialueella kiellettyjä.

Kalastusluvan voi ostaa helposti netistä (kalastusluvat.kalapaikka.net) tai paikan päältä Tunnelmatuvasta!  Alle 12-vuotias ei tarvitse lupaa kalastamiseen. Lisäksi 18-64-vuotiaalla pitää olla voimassa valtion kalastonhoitomaksu. Kun luvat ovat kunnossa, toivotamme kaikille kalastusharrastajille kireitä siimoja!🎣

Sahasaaren lava

Sahasaaren esiintymislavan varauskirjaa hoitaa Go Arctic Oy, joten voit kysyä vapaita aikoja jos mielessäsi on järjestää pieni tai iso tapahtuma Koitelin upeissa maisemissa. Lavavarauksen teet Go Arctic -asiakaspalvelun kautta ja lavan sähkökaapin ja takahuoneen avaimet noudat Tunnelmatuvalta, mutta muut esim. yleisötapahtuman järjestämiseen tarvittavat luvat sinun tulee hakea Oulun kaupungin lupapalveluista. Go Arctic -asiakaspalvelu auttaa mielellään yleisissäkin asioissa, joten voit olla yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa. Koiteli on upea paikka monenlaisille tapahtumille!

Vinkki! Julkista tapahtumaa järjestäessäsi voit somessa lisätä omaan tapahtumailmoitukseesi rinnakkaisjärjestäjäksi Koitelin Facebook-sivun. Näin tapahtumaa voidaan nostaa näkyville kaikille alueen yleisiä kanavia seuraaville.

Ohjelmapalvelut

Go Arctic Eventsin ohjelmapalvelut ovat parasta ajanvietettä Koitelissa silloin, kun haluat ryhmällesi ohjattua ohjelmaa. Monenlaiset tiimikisat antavat paljon hauskoja mahdollisuuksia ja koskiohjelmat – koskenlasku ja koskiuinti ovat elämyksiä, joita on vaikea muualla Oulussa kokea!

Ohjelmien aloituspaikkana toimii Koitelin Koskikippari, joka on sauna- ja illanviettotila juuri ennen Koitelia vasemmalla puolella Koitelinkoskentietä. Koskikipparilla on myös Tentsile-majoitusmahdollisuus!

Kokouspalvelut

Kokousjärjestelyt Koitelin Tunnelmatuvalle tai Koitelin Koskikipparille saat Go Arctic Eventsin asiakaspalvelun kautta. Koitelin Koskikipparilla käytössäsi on kokous- / illanviettotilan lisäksi upea sauna terasseineen. Kysy lisää!

Vastuullisuus

Meille sana ”Vastuullisuus” pitää sisällään kaiken vastuullisuuden. 

Ekologinen vastuullisuus muodostuu ympäristön suojeluun ja huomioimiseen liittyvistä arvoista ja käytännöistä yrityksemme toiminnassa. Sosiaalinen vastuullisuus liittyy yrityksemme yhdenvertaiseen ja reiluun toimintaan, koskien niin henkilöstöä, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin. 

Toiminnassamme monet asiat, kuten esimerkiksi paikallisten tuotteiden suosiminen, liittyy sekä ekologiseen että sosiaaliseen vastuullisuuteen. Yrityksessämme vastuullisuuteen liittyy myös kulttuurinen ja taloudellinen kestävyys, laatu ja turvallisuus.

Yrityksellemme on myönnetty Ekokompassi -sertifikaatti ja Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -laatumerkki. Lisäksi olemme liittyneet sateenkaariystävällisten matkailuyritysten verkostoon ja Koitelin Tunnelmatuvalla on Tervetuloa pyöräilijä -tunnus.

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme ja annamme mielellämme lisätietoja siitä, miten vastuullisuus toiminnassamme näkyy. 

Vastuullisuuslupauksemme

1. Tervetuloa meille juuri sellaisena kuin olet! Kohtelemme kaikkia ihmisiä yhdenvertaisesti, emme salli syrjintää.

2. Tiedostamme toimintamme ympäristövaikutukset ja pyrimme minimoimaan haitat. Meille on myönnetty Suomen luonnonsuojeluliiton Ekokompassi -sertifikaatti.

3. Haluamme vaikuttaa ja jakaa hyviä asioita, siksi lahjoitamme vuosittain yleishyödyllisille tahoille. Myös osuus tiettyjen palveluiden tuotoista menee hyväntekeväisyyteen*.

4. Tuemme henkilökuntaamme, kannustamme ja teemme yhdessä. Pyrimme siihen, että jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan.

5. Kehitämme itseämme vastuullisuuden kentällä. Työstämme Sustainable Travel Finland -ohjelmaa (STF), johon sisältyy oman vastuullisuustoiminnan jatkuva seuraaminen ja kehittäminen.

*Koskenlaskut ja koskiuinnit: Suomen Luonnonsuojeluliiton Vapauta virrat -kampanja, Tiimipolku: Oulun seudun Mielenterveys ry, Perioululainen ömeisingreis: SPR:n Oulun osaston ystävätoiminta. Lahjoitussumma: O,5 €/hlöl

Yhteystiedot ja saapuminen

Koitelinkoskentie 456
(tavarantoimitukset osoitteella Pohjois-Koiteli)
Puh. 08 415 277 70
info@goarctic.fi

Koordinaatit: 65° 5′ 52″ N, 25° 49′ 19″ E

Koitelin Tunnelmatuvalla on Tervetuloa pyöräilijä -tunnus.

Pyörällä pääset Tunnelmatuvalle esimerkiksi Oulun seudun pyöräilyn pääreittiä nro 4 Kiiminkiin asti, jonka jälkeen jatka vielä 4 km Koitelinkoskentietä.

Julkisella liikenteellä pääsee Oulusta Kiiminkiin, josta neljän kilometrin kävely Koiteliin.

Nähdään somessa!

Koskenlasku: Kuohuva Koiteli

Kiiminkijoki kuoriutuu jääpeitteestään huhtikuun loppupuolella ja se on merkki Koitelin koskenlaskukauden avaukselle. Kuohuva Koiteli on erityisesti yritysryhmille suunnattu koskenlaskuelämys. Ohjelma sisältää kaksi laskua Koitelin upealla koskialueella.

Ohjelman aluksi otamme tuntumaa veteen selättämällä Tulikurkku-nimisen könkään ja suuntaamme kohti ”Uittoränniä”. Toinen laskuista tapahtuukin sitä reittiä, mitä uskallamme yrittää. Ammattitaitoiset kipparimme luovivat ryhmänne läpi kimuranttien kuohujen. Ohjelman aikana nautitaan kahvit ja maittavat retkieväät omalla tulipaikallamme Uittokämpän pihamaalla tai Koitelin Tunnelmatuvan suojissa.

Jokaisesta myydystä Uittorännin koskenlaskusta ohjaamme 0,5 €/hlö Suomen Luonnonsuojeluliiton Vapauta virrat -kampanjalle. Katso yrityksemme vastuullisuuslupaus.

Ohjelma sisältää: Yllä mainitun ohjelman, kahvit, makkaraa, virvokkeita ja pikkuleipiä sekä oppaiden palvelut.
Varusteet: Kypärä, pelastusliivi, sadepuku ja kumisaappaat. Varaa mukaan vaihtovaatetta!
Osallistuminen alkoholin vaikutuksen alaisena ehdottomasti kielletty!
Tapaamispaikka: Koitelin Koskikippari, Ylikyläntie 184, Kiiminki. Koitelin Koskikippari
Lisämaksusta: Kuljetukset (Oulu–Koiteli–Oulu), saunatilat, ruokailut
Koko päivä Koitelissa? Tutustu Uittokämpän kokouspakettiin tästä:
Ohjelman kesto: n. 2½ tuntia
Toteutusaika: 1.5.–6.6. (vesitilanteen mukaan)
Hinta: Yli 15 hlöä 64 € / hlö, alle 15 hlöä 69 € / hlö
sis. alv. 10 %
Hinta sisältää kuljetukset pukutilan ja lähtöpaikan välillä.
Minimilaskutus: 8 hlöä
Vakuutus: Go Arctic Oy:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus

Koskikalastusta Koitelissa

Koitelin koskialue soveltuu erinomaisesti kevyillä välineillä tapahtuvaan viehe- ja perhokalastukseen. Luontaisina saaliskaloina alueella ovat harjus, ahven ja hauki. Lisäksi pyyntikaudella jokeen istutetaan pyyntikokoista taimenta.

Ohjelma sisältää perhokalastuksen opetusta ja tunnelmallisen kala-aterian nuotion loimussa. Onpa asiakkailla mahdollisuus kokeilla myös oman perhon sitomista. Pääasiana on kuitenkin tietysti kalastus ja luonnosta nauttiminen. Asiantuntevat oppaamme antavat vinkkejä kalastustekniikan lisäksi parhaista ottipaikoista ja vieheiden väreistä.

Hinta sisältää: Perhokalastuksen ja perhonsitomisen opetusta, evästelyt tulilla (makkaranpaistoa, virvokkeita, kahvia ja pikkuleipiä) sekä kalastukseen tarvittavat luvat.
Lisämaksusta: Kuljetukset. Sadetakki, kumisaappaat ja sukat.
Ohjelman kesto: n. 5 tuntia
Toteutusaika: Kesä-syys
Hinta: 75,00 € / hlö sis. alv. 10% (minimilaskutus: 5 hlöä)
Vakuutus: Go Arctic Oy:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Koitelin Tiimipolku

 

Raikas ulkoilma, Koitelin koskien villit ja vapaat kuohut sekä unohtumattomat maisemat luovat mainiot puitteet virkistyspäivän viettämiselle. Kun mukaan heitetään vielä aivotyöskentelyä vaativia logiikkatehtäviä, niin mikäs siinä on tyhy-päivää vietellä! Koitelin hyväkuntoisten reittien varrelle olemme järjestäneet ryhmällenne erilaisia rasteja, joihin tarvitsette yhteistyötä, luovuutta ja toinen toisensa auttamista. Tiimityötaidot vahvistuvat kuin itsestään. Rastien jälkeen maistuu makkara ja kahvi. 

 

Hinta sisältää:5 erilaista tehtäväpistettä Koitelin koskialueella, kahvia ja keksiä, grillimakkara, oppaiden palvelut ja tarvittaessa sadetakki. 
Ohjelman kesto:
n. 2 h
Toteutusaika: Touko-marras
Hinta: 42,00 €/ hlö sis. alv. 10% (minimilaskutus 10 hlöä)
Vakuutus: Go Arctic Oy:llä on oman toimintansa kattava vastuuvakuutus.
Varustus: Asiakkaan oma ulkovaatetus